Escape Room Teambuilding!

In samenwerking met het landelijke coachbureau GORTcoaching bieden wij een geheel nieuw concept: EscapeRoom Teamcoaching!

 

Ontsnap binnen 60 minuten!

Een escape room is een spannende en leuke ervaring voor je hele team! Door goed samen te werken en alle puzzels op te lossen binnen de tijd zal je samen met je team proberen de escape room te ontsnappen!

 

Ga de uitdaging aan!

Professionele teamcoaches en arbeidspsychologen begeleiden je team bij het opstellen van doelen van de samenwerking. De coach kijkt door middel van live videobeelden mee hoe de puzzels opgelost worden. Naderhand wordt het groepsproces uitgebreid met elkaar besproken.

 

In een sessie van 3 uur begeleidt een professionele teamcoach uw team bij het opstellen van samenwerkingsdoelen. De coach kijkt mee hoe de escape room gespeeld wordt, en achteraf wordt ingegaan op het teamproces.

Bij binnenkomst is er een mooie ruime ontvangstruimte om de sessie te starten. Na afloop worden vijf tot tien positieve ontwikkelmomenten besproken in navolgende sessie van anderhalf uur. Tot slot worden de met elkaar gewenste verbeteringen die kunnen leiden tot effectiever en efficiƫnter functioneren in het team geformuleerd.

De hele sessie duurt 3 uur.

Er kunnen 2 kamers gespeeld worden.

De tarieven zijn als volgt

 

 

Is het een training of een bedrijfsuitje?
 Het is het allebei! En met de belastingvoordelen van een training.

 

Vanzelfsprekend is het mogelijk om aansluitend of tijdens deze sessie een drankje of een hapje te doen. Wij bieden U graag een stukje maatwerk aan.

Interessante links:

 

Escape room teamcoaching nu ook landelijk onder de aandacht wordt gebracht. In onderstaand artikel kunnen jullie hier meer over lezen: