Workshops

BIERPROEVERIJ
met Hans Walravens van Hetbiermoment

Personeelsuitje? Familieweekend? Bierliefhebbers onder elkaar? Vrijgezellenfeest?
Een bierproeverij!
Hetbiermoment organiseert bierproeverijen en laat je proeven waarbij de smaakpapillen heerlijk worden verwend. Je leert verder iets over herkomst van het bier, de geschiedenis, het brouwproces en vooral proeftechniek.  En niet alleen bier, het gerstenat dat je proeft wordt ook nog eens vergezeld van bijpassende, verrassende en versterkende hapjes.
Workshopdata:

INSCHRIJVEN

SCHILDEREN
met Suzanne van de Ven en Lucy Nouwens

Mag ik even voorstellen.
Suzanne van de Ven,
Schilderen is mijn passie, ik volgde mijn opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten  in Arendonk. In Eindhoven heb ik mijn atelier daar werk ik met 5 collega‚Äôs. Ik werk graag met mensen en vind het geweldig om jullie ook met schilderen kennis te laten maken.
Een workshop schilderen bij Roba Festa betekent plezier, ontspanning en ook nog eens met resultaat naar huis.
Lucy Nouwens,
Als klein meisje zat ik altijd al te tekenen. Ik ben begonnen met een schilder -en tekenopleiding in Tilburg. Gevolgd door een jarenlange opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten te Arendonk, waar ik de hogere graad der schilderkunst bereikte.
Bloemen, mensen en dieren zijn voor mij een grote inspiratie bron. Ik heb een geheel eigen techniek ontwikkeld en maak gebruik van een mix van materialen. Het beschilderen van glas vind ik ook fantastisch.
Bij Roba Festa laat ik jullie tijdens een workshop graag kennismaken met de schilderkunst
Workshopdata:
Aanvang 10.00-13.30 inclusief Lunch

INSCHRIJVEN

Adres:

Steenovenweg 36b

5708 HN Helmond

Contact: