Masterclass 2.0

MASTERCLASS 2.0
met Ralph Drost

Ralph Drost, aangenaam
Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest bij diverse sterrenzaken heb ik in 2012 mijn droom gevolgd en ben ik begonnen als private chef. Met liefde voor het vak vervul ik iedere culinaire wens, van home cooking tot event cooking, daarnaast verzorg ik ook kook masterclasses.
Mijn ervaring en inspiratie heb ik opgedaan o.a. als chefkok Park en Pluche, chefkok Restaurant de Fuik*,  souschef  Treeswijkhoeve**,  souschef Beluga**, Toine Hermsen**, L’Auberge** en Karpendonkse Hoeve*.
Koken zit in mijn hart en ziel. Het is fantastisch om dagelijks met de beste ingrediënten te mogen werken en verfijnde gerechten te creëren. Door wat het seizoen ons biedt, komen er keer op keer mooie nieuwe smaken op het bord. Samen met een goed glas wijn vormt dit de basis voor een perfecte avond voor u en uw gezelschap.
Met deze masterclasses wil ik uw kookkunst naar een hoger niveau  tillen. Als  chef vind ik het heerlijk om samen met u aan de slag te gaan. Om samen met u het ultieme menu samen te stellen, met invloed van mijn kennis en visie. Een lunch of diner in vertrouwde sfeer en intieme setting waarbij uw wens altijd centraal staat.
Masterclassdata:

INSCHRIJVEN

Adres:

Steenovenweg 36b

5708 HN Helmond

Contact: